14 Kasım 2019 Perşembe

Canlı 14 Kasım 2019 Türkiye İzlanda Taraftarium24 Maçını Canlı izle


Canlı 14 Kasım 2019 Türkiye İzlanda Taraftarium24 Maçını Canlı izle
Euro 2020 Elemeleri'nde son düzlük. Türkiye, H grubunda liderliğini sürdürüyor. Euro 2020 güncel puan durumuna göre 19 puanı bulunan A Milli Futbol takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde  aynı grupta yer alan 15 puandaki İzlanda ile 14 Kasım 2019 Perşembe günü (bugün) karşı karşıya gelecek.
Maçı İngiliz hakem Taylor'ın yönetmesi fiziğe dayalı oynayan İzlanda için avantaj olabilir. Peki Türkiye İzlanda maçına saatler kaldı. Milli takım maçı hangi hangi kanalda? İşte Türkiye İzlanda maçı ile ilgili merak edilenler...
Okyanusları aştık, şimdi sıra geldi denizlere… H Grubu'nda averajla zirve koltuğunda oturan A Milli Futbol Takımı, zorlu maçta kaderini çizecek. Milliler, İzlanda'dan 1 puan dahi alsa Avrupa Şampiyonası biletini cebine koyacak.
Ancak bizim hedefimiz kalan son iki karşılaşmayı da kazanıp seriyi lider bitirmek Tüm Türkiye tek yürek kenetlendi ve Şenol Güneş'in talebelerinin Türk Telekom Stadyumu'nda güçlü rakibini mağlup ederek tarih yazmasını bekliyor.
EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemelerinde A Milli Futbol Takımımız, H grubundaki dokuzuncu maçında tur için sahaya çıkıyor. Şenol Güneş ve öğrencilerinin İzlanda karşısında alacağı galibiyet bir üst turu getirecek. Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği Milli maç için nefesler tutuldu ve geri sayım başladı.
‘’Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda’’ sorusu da merakla araştırılmaya başladı. Peki, Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? Türkiye İzlanda maçı canlı izle seçeneği, muhtemel 11’ler ve diğer tüm ayrıntıları bu başlık altından öğrenebilirsiniz.
Türkiye İzlanda maçı (EURO 2020) saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte milli maçın kanalı ve saati Türkiye, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 9. maçında İzlanda ile mücadele edecek. İstanbul'da Türk Telekom Stadı'nda başlayacak.
Türkiye İzlanda karşılaşmasını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Taylor'un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell olacak. Peki, EURO 2020 Türkiye İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Milli maç ne zaman?
Türkiye Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek. 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Türkiye grupta 19 puanla lider durumda bulunuyor. A Milli Takım İzlanda karşısında 1 puan alırsa gruptan çıkmayı garantileyecek.
Türkiye İzlanda Maçı, Türkiye İzlanda Maçı canlı, Türkiye İzlanda maçını canlı izle, Türkiye İzlanda Taraftarium24 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder