29 Kasım 2019 Cuma

Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor maçı Taraftarium24 Jestyayın canlı izle


Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor maçı Taraftarium24 Jestyayın canlı izle ,  Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor Maçı Taraftarium24 Canlı izle, Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor Maçı jestyayın canlı izle 
Heyecanın dozunun giderek yükseldiği Süper Lig'de bu hafta hangi maçların olacağı, futbolseverler tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Süper Lig'de haftanın maç programı şöyle:
Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor maçını canlı izle
Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor maçını canlı izle
Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor maçını canlı izle
Süper Lig – Gençlerbirliği ile Evkur Yeni Malatyaspor arasındaki Futbol karşılaşmasını Eurosport’tan canlı takip edebilirsiniz. 29 Kasım 2019 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 20:30. Canlı sayfamızda tüm önemli gelişmeleri takip etme şansına sahipsiniz. Teknik direktörler Hamza Hamzaoglu ile Sergen Yalçin arasındaki bu mücadelede kazanan kim olucak? Cevabını canlı anlatım sayfamızdan bulun!
Gençlerbirliği ile Evkur Yeni Malatyaspor arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Kim kazanacak? Ayrıca maçtan önce futbol sayfamızdan bu iki takıma dair haberlere ve puan durumuna da göz atın. Maç öncesi Gençlerbirliği ve Evkur Yeni Malatyaspor istatistikleri için detaylı profillerini görüntüleyin. Futbol kategorisindeki haberler, fikstür, puan durumu ve maç sonuçlarına göz atın.
Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig maçı 29 11 2019 günü Bein Sports 1, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.
FutbolArena - Süper Lig'de bu hafta birbirinden cazip maçlar var. Süper Lig'in 13. haftasında heyecanlı maçlar sahne alacak. FutbolArena iddaa yazarı Sinan Yılmaz, en güvendiği tercihleri yorumladı. İddaa tahminleri aramalarının yanıtları burada.
Lider Sivasspor sahasında karşılıklı gole müsait takımlardan Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Kasımpaşa'nın hem savunması kötü hem de hücumda gol bulmaya yatkın bir takım. Ben Sivasspor'un bu maçı kazanacağını ve maçın aynı zamanda 2.5 üst biteceğini düşünüyorum.

Süper Lig'de 13. haftanın perdesi Başkent'te açılıyor. Hamza Hamza yönetiminde 3 maçta 7 puan toplayan Gençlerbirliği, 3 maçtır berabere kalan Sergen Yalçın yönetimindeki Malatyaspor'u konuk edecek. Peki, Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor maçının canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.
Süper Lig’in 13. haftası Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor maçıyla başlayacak. Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle birlikte ayağa kalkan ve son 3 maçta 7 puan toplayan Gençlerbirliği sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Başkent ekibi taraftarının desteğiyle, 3 maçtır berabere kalan Sergen Yalçın’ın öğrencilerini devirmeyi hedeflerken, Sarı-Kırmızılılar da galibiyet hasretine son vermeyi planlıyor. Malatya tamkadro Gençlerbirliği alacağı galibiyetle alt sıralardan uzaklaşacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder