17 Aralık 2019 Salı

17 Aralık 2019 TV Dizileri


17 Aralık 2019 TV Dizileri , Elimi Bırakma 58. Bölüm, Hekimoğlu 1. Bölüm, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. Bölüm, Kadın 76. Bölüm, recep ivedik 6, full hd, tek parça, izle
17 Aralık 2019 Gecesi TV' de yayınlanacak sevilen dizilere bir göz atalım; Cem’in gönderdiği davette aradığı kişinin Kısmet olduğunu gören Bahar büyük bir şok içine girmiştir. Nasıl bir olayın içine girdiğini asla anlayamayan Bahar bir an önce Kısmet ile çantaları değiştirip olduğu yerden gitmek ister. Ama bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.
Kadın 76. Bölüm - Kadın 76. Bölüm Tek Parça izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarının heyecanla beklediği 152. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO tutkunları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. Bölüm'de başlayan hesaplaşma ile ekran başına kilitlenecek! atv'nin rakipsiz dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan fırtınası estirecek... "Kafana sıkacağım!"
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. Bölüm - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. Bölüm Tek Parça izle
Ateş Hekimoğlu 40’lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek’in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu’nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.
Hekimoğlu 1. Bölüm - Hekimoğlu 1. Bölüm Tek Parça izle
TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Elimi Bırakma, bu hafta 58. bölümüyle yayında olacak. Elimi Bırakma'nın yeni bölümünde, Azra hatalığının ne olduğunu öğrendiğinde derin bir umutsuzluğa kapılacak. Peki, Elimi Bırakma'nın 58. bölümünde başka neler olacak?
Elimi Bırakma 58. Bölüm - Elimi Bırakma 58. Bölüm Tek Parça izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder