8 Aralık 2019 Pazar

Kasımpaşa - Beşiktaş BeinSports Taraftarium24 Jestyayın Canlı Maç izle


Kasımpaşa - Beşiktaş BeinSports Taraftarium24 Jestyayın Canlı Maç izle , Kasımpaşa - Beşiktaş Bein Sports maçı canlı izle, Kasımpaşa - Beşiktaş Taraftarium24 maçı canlı izle, Kasımpaşa - Beşiktaş Jestyayın maçı canlı izle, Kasımpaşa - Beşiktaş maçı canlı izle, Kasımpaşa - Beşiktaş Maç özetleri Yayın Akışı izle, Kasımpaşa - Beşiktaş Justin TV Canlı Maç izle, Kasımpaşa - Beşiktaş Lig TV Canlı Maç izle

Beşiktaş, Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yla karşı karşıya gelecek. Son haftalarda üst üste maçlar kazanan Beşiktaş bu çıkışını Kasımpaşa deplasmanında sürdürmek istiyor. Kasımpaşa ise Tayfur Havutçu yönetiminde çıkacağı ilk maçı kazanma peşinde. Peki, Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Kasımpaşa - Beşiktaş maçını canlı izle
Kasımpaşa - Beşiktaş maçını canlı izle
Kasımpaşa - Beşiktaş maçını canlı izle
Kasımpaşa - Beşiktaş maçını canlı izle
Beşiktaş, Süper Lig’in 14. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak. Beşiktaş, ligde 7 galibiyet, üçer yenilgi ve beraberlikle 24 puan topladı. Kasımpaşa ise üçer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 7 mağlubiyetle 12 puanda bulunuyor. Konuk ekip son haftalarda yakaladığı çıkışı bu maçta sürdürmek istiyor. Kasımpaşa ise Tayfur Havutçu yönetiminde çıkacağı ilk maçı kazanma peşinde.
Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Son haftalardaki müthiş yükselişini sürdürmek isteyen siyah-beyazlılar karşılaşmaya mutlak 3 puan hedefiyle çıkıyor. Peki Kasımpaşa Beşiktaş karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm bu soruların cevabını haberimizden bulabilirsiniz..
Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak. Beşiktaş, ligde 7 galibiyet, üçer yenilgi ve beraberlikle 24 puan topladı. Kasımpaşa ise üçer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 7 mağlubiyetle 12 puanda bulunuyor. Konuk ekip son haftalarda yakaladığı çıkışı bu maçta sürdürmek istiyor. Kasımpaşa ise Tayfur Havutçu yönetiminde çıkacağı ilk maçı kazanma peşinde..
Süper Lig'in 14. haftasında 24 puanla 4. sırada bulunan Beşiktaş, 12 puanla 15. sırada bulunan Kasımpaşa deplasmanına çıkıyor. Son 7 maçında 6 galibiyet 1 beraberlik alan ve Abdullah Avcı'nın önderliğinde muhteşem bir seri yakalayan Beşiktaş,  Kasımpaşa deplasmanından da 3 puanla dönerek serisini devam ettirmek ve zirveye tırmanmak istiyor. Karşısında ise son 7 maçında sadece 5 puan toplayabilen Kasımpaşa'nın düşme hattından uzaklaşmak için artık puan kaybına tahammülü yok. 8 Aralık Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder