12 Aralık 2019 Perşembe

Wolves - Beşiktaş Taraftarium24 Jestyayın BeinSports Canlı Maç izle


Wolves - Beşiktaş Taraftarium24 Jestyayın BeinSports Canlı Maç izle , Wolves - Beşiktaş Bein Sports maçı canlı izle, Wolves - Beşiktaş Taraftarium24 maçı canlı izle, Wolves - Beşiktaş Jestyayın maçı canlı izle, Wolves - Beşiktaş maçı canlı izle, Wolves - Beşiktaş Maç özetleri Yayın Akışı izle, Wolves - Beşiktaş Justin TV Canlı Maç izle, Wolves - Beşiktaş Lig TV Canlı Maç izle
Wolverhampton Beşiktaş maçı ne zaman? Wolves BJK maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki son maçında yarın İngiltere temsilcisi Wolverhampton Wnaderers'a konuk olacak. Avrupa Ligi'ndeki ilk 4 maçında yenilen, 5. maçta İstanbul'da Slovan Bratislava'yı 2-1 yenerek 3 puan alan Beşiktaş'ın Wolverhampton'ı yense dahi gruptan çıkamıyor. Peki Wolverhampton Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
UEFA’dan yapılan açıklamaya göre Wolverhampton şehrindeki Molineux Stadı’nda 12 Aralık Perşembe günü TSİ 23.00’te başlayacak Wolverhampton Beşiktaş maçına, Letonya Futbol Federasyonundan hakem ve yardımcı hakemler görevlendirildi. Maçta Andris Treimanis’in yardımcılıklarını Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjonnikovs üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Aleksandrs Golubevs olacak.
Wolverhampton Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Wolverhampton Beşiktaş maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde iki takım karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi K Grubu son maçında bu akşam İngiltere'nin Wolverhampton takımı ile karşılaşacak siyah-beyazlı takım, Avrupa kupalarındaki 222. mücadelesine çıkacak. Peki Wolverhampton Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
Wolves ile Beşiktaş, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez bu sezon Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelirken; İstanbul'da oynanan karşılaşmayı İngiliz ekibi 1-0 kazandı. Avrupa arenasında İngiliz takımlarına konuk olduğu dokuz maçın ikisini kazanabilen Beşiktaş, sadece gol yemediği iki karşılaşmada Chelsea ve Manchester United'ı mağlup edebildi.
Bu sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı iki iç saha maçının birini kaybeden Wolves, aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 15 iç saha karşılaşmasında almıştı. Deplasmanda oynadığı son iki Avrupa kupası maçında rakiplerine mağlup olan Beşiktaş, Ekim 2011'den bu yana üst üste üç dış saha yenilgisi almıyor. Bu sezon Avrupa Ligi gruplarında en az faul yapan takım olan Beşiktaş, aynı zamanda top kapma yüzdesi en yüksek ekip konumunda.
********



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder