18 Aralık 2019 Çarşamba

18 Aralık 2019 Canlı Maç Yayını Taraftarium24 Jestyayın Maçı Canlı izle


18 Aralık 2019 Canlı Maç Yayını Taraftarium24 Jestyayın Maçı Canlı izle , 18 Aralık 2019 Canlı Maç Yayını Programı Taraftarium24 maçı canlı izle, 18 Aralık 2019 Canlı Maç Yayını Programı Bein Sports Maçı Canlı izle, 18 Aralık 2019 Fenerbahçe Maçı, 18 Aralık 2019 Beşiktaş maçı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında 4-0 yendiği İstanbulspor’a konuk olacak. Kanarya, bir kez daha kazanıp derbi öncesi moral bulma peşinde. Peki, İstanbulspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler ve maç ile ilgili tüm detaylar.
Beşiktaş 3-0'ın rövanşında Erzincanspor'a konuk olacak. İstanbul’daki karşılaşmayı Tyler Boyd, Erdoğan Kaya ve Umut Nayir’i golleriyle 3-0 kazanan Beşiktaş'ın yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkması bekleniyor. Peki 24 Erzincanspor Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 3-0’ın rövanşında 24Erzincanspor’a konuk olacak. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe derbisinden önce oynanacak kupa mücadelesinde önemli oyuncularını dinlendirmesi bekleniyor. Genç ve yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edecek olan Beşiktaş'ın gol yükü, Güven Yalçın’da olacak. Peki, Erzincanspor - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Erzincanspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler ve maç ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
Fenerbahçe 4-0 biten ilk maçın rövanşında İstanbulspor’un konuğu oluyor. Üst tura yükselmeyi büyük ölçüde garantileyen sarı lacivertli takım ilk müsabakanın skor avantajını kullanacak. Peki, İstanbulspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder