6 Aralık 2019 Cuma

Fenerbahçe - Gençlerbirliği BeinSports Taraftarium24 Jestyayın Maçı Canlı izle


Fenerbahçe - Gençlerbirliği BeinSports Taraftarium24 Jestyayın Maçı Canlı izle , Fenerbahçe - Gençlerbirliği Bein Sports maçı canlı izle, Fenerbahçe - Gençlerbirliği Taraftarium24 maçı canlı izle, Fenerbahçe - Gençlerbirliği Jestyayın maçı canlı izle, Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı canlı izle, Fenerbahçe - Gençlerbirliği Maç özetleri Yayın Akışı izle, Fenerbahçe - Gençlerbirliği Justin TV Canlı Maç izle, Fenerbahçe - Gençlerbirliği Lig TV Canlı Maç izle

Fenerbahçe, Süper Lig’de 14. haftanın açılış maçında bugün Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ülker Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Spor Arena / Süleyman ARAT - Ligde son iki maçında BtcTurk Yeni Malatya ve Göztepe ile berabere kalan sarı lacivertlilerin teknik patronu Ersun Yanal, Kruse ve Muriç’in dönmesiyle Gençlerbirliği önününe ideal 11’le çıkmayı planlıyordu. Ancak Dirar’ın sarı kart cezalısı olması ve Hasan Ali ile Moses’ın sakatlıkları takımdaki bütün taşları gene yerinden oynatacak.
Fenerbahçe - Gençlerbirliği Maçı Canlı izle
Fenerbahçe - Gençlerbirliği Maçı Canlı izle
Fenerbahçe - Gençlerbirliği Maçı Canlı izle
Fenerbahçe - Gençlerbirliği Maçı Canlı izle
Fenerbahçe - Gençlerbirliği Maçı Canlı izle
Fenerbahçe - Gençlerbirliği Maçı Canlı izle
Süper Lig'de 14. haftanın açılış maçında Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği ile 3 puan mücadelesi verecek. Son iki maçını kazanamayan Fenerbahçe Gençlerbirliği'ni yenerek şansızlığını kırmak istiyor. Hamza Hamzaoğlu ile çıkış yakalayan Gençlerbirliği ise deplasmanda galibiyet peşinde. Peki, Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Süper Lig'de 14. hafta mücadelesi Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçıyla başlıyor. Son iki maçında deplasmanda beraberlik alan Fenerbahçe, 14. haftaya lider Demir Grup Sivasspor’un 5 puan gerisinde 22 puanla 6. sırada girdi. Teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu’nun gelmesiyle çıkışan geçen Gençlerbirliği, son 4 maçta ikişer galibiyet, beraberlik aldı. Gençlerbirliği, 14 puanla 13. sırada bulunuyor.
Hakem Ali Şansalan’ın düdük çalacağı Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı haftanın açılış mücadelesi olacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadele öncesi sarı lacivertli takımda 4 eksik bulunuyor. Peki, Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman oynanacak, müsabaka saat kaçta ve hangi kanalda izlenecek?
Fenerbahçe Gençlerbirliği maç saati 14. hafta açılış karşılaşmasını takip etmek isteyen futbolseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yeni haftanın ilk maçı öncesi takımlar hazırlıklarını tamamladı. İşte rekabette son durum ve karşılaşmaya ilişkin detaylar…
Süper Lig'in 14. haftasında açılış mücadelesi Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak. Kritik karşılaşma öncesi Fenerbahçe topladığı 22 puanla 6. sırada, Gençlerbirliği ise 14 puanla 13. sırada yer alıyor. İki takımın da hedefi mutlak galibiyet... Peki, Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?.
Süper Lig'de 14. haftanın heyecanı Fenerbahçe-Gençlerbirliği karşılaşması ile başlıyor. Zirve yarışından kopmak istemeyen sarı-lacivertliler, ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen başkent temsilcisini konuk edecek. Peki bu karşılaşma saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder