9 Aralık 2019 Pazartesi

Aralık 2019'da vizyona girecek filmler


Aralık 2019'da vizyona girecek filmler , Aralık 2019 vizyon takvimi, Aralık 2019 vizyona girecek filmler

Önemli bir sektör haline gelen sinema sektörü hergün onlarca yerli yabancı içerikli filmi sinema salonlarında vizyona giriyor. Özellikle genç nesilin en önemli aktiviteleri arasında olan sinema salonlarında vizyona giren ve girecek yeni filmler 2019 yılının adeta bir film yılı olacağı düşüncesini akla getiriyor. Bir çok devam filmi de 2019 yılında etkinliğini sürdürecek gibi görünüyor. Dilerseniz hemen Aralık 2019'da vizyona girecek filmler ve filmlerin çıkış tarihlerini inceleyelim:
Bu hafta vizyona giren filmler içinde uzun zamandır beklenen Addams Ailesi, festivallerin aranan filmi Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi ve Eddie Redmayne ile Felicity Jones'u buluşturan yeni Tom Harper filmi Balon Pilotları öne çıkıyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Mucize 2 Aşk' ise haftanın dikkat çeken Türk yapımı..
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 7 film vizyona girecek. Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı 2015 yapımı "Mucize" filminin devamı "Mucize 2 Aşk" izleyici ile buluşacak. Karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan, sinema ve televizyon tarihi boyunca birçok kez yeniden uyarlamayla izleyici karşısına çıkan ünlü Addams Ailesi'nin aynı adlı animasyon sinema filminin yönetmen koltuğunu Conrad Vernon ve Greg Tiernan paylaşıyor. İşte haftanın filmleri...
Sinemaseverler, film açısından çok yoğun geçecek olan Aralık ayı için gün saymaya başladı. Vatandaşların merak ettiği ve kafasını kurcalayan, Aralık ayında hangi filmler var? Aralık'ta vizyonda girecek yabancı ve yerli filmler nelerdir? gibi sorular olmaktadır. İşte Aralık ayında vizyona girecek filmlere dair tüm detaylar.
70’li yıllardaki en parlak dönemini yaşayan sinema salonları o dönemlerde, küçük büyük her yaştan insanın aktivitesi haline gelmiş, popülerliğini sağlamıştır. O zamanlardaki kadar değerini görmeyen fakat hala beyaz perdeye âşık milyonlarca kişinin,  gösterime giren filmleri izlemek için sinema salonlarına koşuyor. Her gün vizyonda yeni filmler yer alıyor. Son dönemde Türkiye’de birçok farklı film vizyona girmekte.
Dram, komedi ve romantik tarzındaki filmler 2019 yılı Aralık ayında vizyona girecek. Güncel ve vizyona girecek filmler için haberimizin içeriğine göz atın. Özellikle mali açıdan çok önemli bir sektör olan sinema sektöründe her gün onlarca yerli ve yabancı yeni filmler gösterime giriyor. En fazla genç neslin ilgisini çeken sinema salonlarında vizyona giren ve girecek filmleri 2019 yılının tam bir film yılı olacağını göstermekte. Haberimizde detaylı olarak Aralık ayında vizyona girecek filmleri inceledik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder