22 Aralık 2019 Pazar

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbi Maçı Taraftarium24 Jestyayın Canlı izle


Fenerbahçe - Beşiktaş Derbi Maçı Taraftarium24 Jestyayın Canlı izle , Fenerbahçe - Beşiktaş Taraftarium24 maçı izle, Fenerbahçe - Beşiktaş jestyayın maçı izle, 22 Aralık 2019 Fenerbahçe - Beşiktaş maçı izle, Fenerbahçe – Beşiktaş Derbisi canlı izle

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB BJK derbisinde merak edilenler… Fenerbahçe ve Beşiktaş bugün 350. randevuya çıkacak. Süper Lig 16. haftanın en çok dikkat çeken maçı olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçına dair merak edilenler...
Süper Lig'de 16. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Kadıköy'de taraftarının desteğini arkasına alarak Beşiktaş'ı yenmenin hesaplarını yapıyor. Uzun süren galibiyet serisini Yeni Malatyaspor maçında kaybeden Beşiktaş ise yeni seri peşinde. Peki, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe ile Beşiktaş haftanın maçında Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Tüm Türkiye'nin gözü kulağı dev derbide olacak. Fenerbahçe taraftarının desteği ile ezeli rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş ise uzun süren serisini geçen hafta sahasında Yeni Malatyaspor maçında kaybetti. Abdullah Avcı'nın öğrencileri Fenerbahçe deplasmanında galibiyet arayacak.
Taraftarium24 - Jestyayın - Canlı maç izle - Online maç izle - Bedava maç izle - Şifresiz maç izle
Fenerbahçe-Beşiktaş rekabetinde 350. randevu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçı saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe-Beşiktaş arasında Süper Lig 16. haftasında oynanacak olan derbi maçı ile ezeli rakipler 350. randevuya çıkacak. Geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 132 galibiyet alırken Beşiktaş 124 galibiyet aldı.
Taraftarium24 - Jestyayın - Canlı maç izle - Online maç izle - Bedava maç izle - Şifresiz maç izle -
İki takım arasında Süper Lig'de oynanan 126 maçta ise Fenerbahçe 46, Beşiktaş 39 kez galip geldi. Süper Lig'de zirve yarışından kopmak istemeyen iki takım içinde kritik öneme sahip olan derbi maçında kazanan taraf ilk yarının tamamlanmasına 1 hafta kala liderlik yarışında önemli bir avantaj elde edecek. Peki Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Cafe Malzemeleri - Cafe Malzemeleri - Waffle Makinesi - Pankek Makinesi - Vizyondaki En iyi Filmler
Taraftarium24 hd canlı izle
Jestyayın izle
Taraftarium24 hd canlı izle
Jestyayın izle
Taraftarium24 hd canlı izle
Jestyayın izle
Taraftarium24 hd canlı izle
Jestyayın izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder